ORDU / GÖLKÖY - TOKİ Şehit Hikmet Mert İlkokulu

TOKİ Şehit Hikmet Mert İlkokulu

KUŞLUVAN MAH. BARBAROS TOKİ CAD. GÖLKÖY/ORDU
Vizyon
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK. ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK. İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İSTİYORUZ Kİ; 21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takipeden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansınlar. İSTİYORUZ Kİ; Veliler; okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
Misyon
Toki Şehit Hikmet Mert İlkokulu olarak öğrencilerimizi milli kimliğini kazanmış kendisi ile barışık iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş, dünya ile barışık, iyi insani, çağın gereklerine uygun, toplum ve insan hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirisel düşünmeyi öğrenmiş ,soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda onları bir üst kuruma hazırlamaktır.
.
09.00-14.20